Turn Your Fortune

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Turn-Your-Fortune.jpg

NetEnt:n yksi parhaimmista peleistä heidän laivastossaan on peli nimeltä Turn Your Fortune, johon uppoutuu todella nopeasti ja joka myös antaa yllättävän paljon ollakseen korkean keskijakauman peli.

Pelissä on kolme tärkeintä toimintoa, jotka mahdollistavat ne isot voitot. Toki näissä peleissä pitää muistaa se että niitä ei ole tehty tienaamista varten vaan viihteeksi ja jännitteeksi, vähän kuin lotto. Tietysti aina silloin tällöin voittaa jotain kivaa mutta sillä mielin ei kannata kasinolla pelata. Tämä peli on kuitenkin uniikki, joka oikeasti viihdyttää ainutlaatuisilla elementeillään.

Re-spin toiminto tulee, kun perussymboleita tulee vähintään 3 voittolinjalle sekä kaksi scatter symbolia, jolloin nuo symbolit lisäävät mittaria joka tarjoaa isompia voittoja. Näitä symboleita pitää saada aina 20 että uusi taso avautuu. Joissakin symboleissa voi olla, vaikka x10 lissää mittariin jolloin tarvitses vain yhteensä 11 symbolia uudelle tasolle.

Vapaapelit ovat sama mutta isommalla tasolla ja pyöräytyksiä tietty määrä. Myös multiplier ja tietty ennalta nimetty symboli, joka kasvattaa tuota yllä mainittua mittaria.

Kaiken kaikkiaan miellyttävä niin toiminnoiltaan, ääniltään ja grafiikoiltaan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on netent-logokuva.jpg

RTP 96,24%
Keskihajonta Korkea
Maksimivoitto x240
Minimi/maksimipanos 0,20 € – 180€
Rullat 5×4
Voittolinjat 40
Päätelaitteet Mobiili, Tabletti, Selain
Tekniikka JS, HTML5
Julkaisupäivä 3.1.2019

Comments are closed.