Aloha! Cluster Pays

Aloha lukija ja tervetuloa matkalle NetEnt:n luomalle hawajille joka on lievästi sanottuna erikoinen eikä ole kyllä samanlaista peliä tullut vastaan pelituntien aikana. Jotenkin tämä on toistuva teema kun on kyse tämän studion peleistä ja ei ihmekkään että moni ikoninen peli on NetEnt:n tuottama.

Pelin nimi on Aloha! Cluster Pays joka kuulostaa ihan perus nimeltä kasinopelille mutta siinä piilee pieni vihje. Pelin voittolinjat eivät ole nimittäin kauhean yleiset, jos niitä voi edes kutsua niiksi.

Voitot tulevat saamalla kasoja jotka voivat olla minkä tahansa mallisia hyrrillä joka alkuun oli todella hämmentävää ja on edelleen.

Pelissä saa ajoittain pieniä voittoja mutta kuten aina niin isommat on tarjolla vapaapeleissä jotka saa tuttuun tapaan kolmella tai useammalla “Free Spins” symbolilla. vapaakierroksien aikana saa myös lisää vapareita jos saa jälleen vähintään kolme näitä.

Kierroksien aikana myös perus hedelmäsymbolit välillä tippuu alas hyrriltä tarjoten paremman mahdollisuuden usean maskin saamiselle seuraavalla pyöräytyksellä.

Musiikki ja visuaalit ovat niinkin rentouttavat ettei väsyneenä kannata pelata, voi jopa vahingossa nukahtaa. Toisin sanoen erittäin miellyttävä peli.

RTP96,09%
KeskihajontaPieni
Maksimivoittox10,000
Minimi/maksimipanos0,10 € – 200 €
Rullat6
Voittolinjat10
PäätelaitteetMobiili, Tabletti, Selain
TekniikkaJS, HTML5
JulkaisupäiväMaaliskuu 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *