Butterfly Staxx 2

NetEnt:n luoma Butterfly Staxx 2 on omalla tavallaan rentouttava sen visuaalisilla elementeillä sekä myös ääniltään. Peli ei oikein vastaa mitään muuta slottia nettikasinoilla joka on yksiä NetEnt pelistudion perinteitä. Monelle se on virkistävää vaihtelua mutta osa kuitenkin haluaa pelata tuttuja sekä turvallisia pelejä ja tämä ei ehkä ole ihan heitä varten.

Butterfly Staxx 2 tarjoaa isoja voittoja mutta uhraa pienemmät voitot tarkoittaen että pelissä on isompi riski. Se on ehkä toinen syy miksei tätä pelia kannata kokeilla jos ei halua ottaa turhia riskejä.

Toki taas niille, jotka haluavat pelata tylsyyden estoksi niin tämä peli on ehdottomasti hyvä valinta.

Äänet on verrattavissa lähikaupan Emma peliin, toki ei nyt ihan samanlainen mutta saman tyylinen ainakin.

Pelistä löytyy 2 lisätoimintoa, toinen on perinteiset vapaapelit ja toinen taas perhoshyrrät, josta pelin nimi tuleekin. Kun pelaaja saa kokonaisen hyrrän täyteen perhosia niin käynnistyy bonuspel,i jossa saa ilmaisia lisäpyöräytyksiä aina kun vähintään yksi perhonen tulee hyrrälle. Alue myös laajenee toiseen pelikenttään eli perhoset tulevat kahdelle erilliselle 5×4 sloteille tarjoten entistä isompia potteja.

Butterfly Frenzy ja Free Spins toiminnot saa, kun hyrrille tulee 3 scatteria, tämä on eri bonuspelit mutta käynnistyvät samalla tavalla. Pelaajalla on siis mahdollisuus valita toinen näistä kahdesta.

RTP96,35%
KeskihajontaKeskiverto
Maksimivoittox240
Minimi/maksimipanos0,25€ – 1250€
Voittolinjat40
PäätelaitteetMobiili, Tabletti, Selain
TekniikkaJS, HTML5
Julkaisupäivä30.7.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *