Divine Fortune MegaWays

Antiikin maailma on täynnä jännittäviä asioita ja siitä usein saa luotua erilaisia tarinoita sekä pelejä. Yksi niistä onkin NetEnt:n Divine Fortune Megaways joka monen muun megaways pelin tavoin on alkuun vähän outo ja vaatii totuttelua.

Pelissä on mukana paljon hyvin suunniteltuja elementtejä, tähän lukeutuu niin symbolit, visuaaliset efektit sekä myös bonustoiminnot, jotka yhdessä tekevät pelistä todella hyvän pelikokemuksen.

Usein kun pelaa megaways pelejä niin niissä on korkea keskijakauma joka tarkoittaa sitä että peli antaa voittoja harvemmin mutta voitot on isompia. No tässäkin pelissä on korkea keskijakaus tai näin peli on listattu mutta yllättävän usein peli antaa kuitenkin voittoja. Toki tähänkin vaikuttaa moni asia.

Kolikkopeleissä kuitenkin kyse on tuurista koska jokainen näistä pyöräytyksistä on luotu satunnaisgeneraattorilla, jonka vuoksi voitonjakoon on useita eri tekijöitä taustalla. Siksipä megaways pelit onkin korkealla keskijakauksella varustettu.

Pelin toimintoja ovat vapaapelit ja Wild lisäpyöräytykset. Omasta mielestäni tuo Wild toiminto on varsin virkistävää vaihtelua ja seuraavaksi purammekin, miten se tapahtuu.

Kun pelaaja saa edes yhden Wild symbolin niin se pysyy kentällä, valuen lisäpyöräytysten myötä alas, kunnes se poistuu hyrrän ulkopuolelle. Satunnaisesti tämä pegasus Wild myös ottaa niin sanotusti siivet selkäänsä ja laajentaa itsensä koko hyrrän alueelle.

Vapaapelit toimii myös samalla tavalla kuin normaalitkin pyöräytykset, ainoat asiat jotka muuttuvat on ensinnäkin Wild symbolien toiminto ja tämä tarkoittaa että jokainen kentälle saapuva Wild laajenee koko hyrrän mittaiseksi. Toinen asia joka muuttuu on satunnaiset kolikot jotka antavat pelaajalle mahdollisuuden voittaa progressiivisen jättipotin.

RTP96,09%
KeskihajontaKorkea
Maksimivoittox38,000
Minimi/maksimipanos0,10 € – 100€
Rullat6
Voittolinjat117,649
PäätelaitteetMobiili, Tabletti, Selain
TekniikkaJS, HTML5
Julkaisupäivä20.11.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *