Turn Your Fortune

NetEnt:n yksi parhaimmista peleistä heidän laivastossaan on peli nimeltä Turn Your Fortune, johon uppoutuu todella nopeasti ja joka myös antaa yllättävän paljon ollakseen korkean keskijakauman peli.

Pelissä on kolme tärkeintä toimintoa, jotka mahdollistavat ne isot voitot. Toki näissä peleissä pitää muistaa se että niitä ei ole tehty tienaamista varten vaan viihteeksi ja jännitteeksi, vähän kuin lotto. Tietysti aina silloin tällöin voittaa jotain kivaa mutta sillä mielin ei kannata kasinolla pelata. Tämä peli on kuitenkin uniikki, joka oikeasti viihdyttää ainutlaatuisilla elementeillään.

Re-spin toiminto tulee, kun perussymboleita tulee vähintään 3 voittolinjalle sekä kaksi scatter symbolia, jolloin nuo symbolit lisäävät mittaria joka tarjoaa isompia voittoja. Näitä symboleita pitää saada aina 20 että uusi taso avautuu. Joissakin symboleissa voi olla, vaikka x10 lissää mittariin jolloin tarvitses vain yhteensä 11 symbolia uudelle tasolle.

Vapaapelit ovat sama mutta isommalla tasolla ja pyöräytyksiä tietty määrä. Myös multiplier ja tietty ennalta nimetty symboli, joka kasvattaa tuota yllä mainittua mittaria.

Kaiken kaikkiaan miellyttävä niin toiminnoiltaan, ääniltään ja grafiikoiltaan.

RTP96,24%
KeskihajontaKorkea
Maksimivoittox240
Minimi/maksimipanos0,20 € – 180€
Rullat5×4
Voittolinjat40
PäätelaitteetMobiili, Tabletti, Selain
TekniikkaJS, HTML5
Julkaisupäivä3.1.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *